Jaarlijkse actie CameraNU voor Red een Kind

Voor het derde jaar op rij komt CameraNU.nl in actie voor Red een Kind. Klanten van het bedrijf op Urk kunnen bij hun aankoop een donatie doen, die door CameraNU.nl wordt verdubbeld. De opbrengst is bestemd voor het dorpsprogramma in Gwassi in Kenia.

Bij iedere online bestelling in de periode van 11 december 2017 tot en met 14 januari 2018 kunnen klanten € 2,- doneren. In de winkel is er de mogelijkheid om bij je aankoop een bijdrage te doen in de collectebus. In januari wordt de balans opgemaakt en verdubbelt CameraNU.nl het gedoneerde bedrag.

Groei in Gwassi

Het dorpsprogramma in Gwassi – dat met deze actie gesteund wordt – loopt nu drie jaar. In de afgelopen jaren zijn er al mooie resultaten behaald. Zo zijn er inmiddels 142 zelfhulpgroepen waarin ouders samenwerken om de situatie van hun gezin te verbeteren. Met name door deze groepen werden er ruim 3.000 kinderen bereikt. Ook voor jongeren biedt het programma kansen: 148 jongeren die een vaktraining volgden, hebben een baan gevonden.

Het afgelopen jaar werd er met decemberactie van CameraNU.nl een bedrag van € 6.736,- opgehaald, waarmee drie kinderen gesponsord zijn. Dit jaar is het streven om vijf kinderen de kans te geven om uit armoede te groeien. Voor meer informatie over Gwassi en Red een Kind kun je terecht op onze site www.redeenkind.nl/gwassi.

Over CameraNU.nl

CameraNU.nl is dé toonaangevende foto- en videospecialist van Nederland met meer dan 40.000 producten. In de winkel van 800 vierkante meter op Urk is een uitgebreid assortiment camera- en video-apparatuur te vinden. CameraNU.nl staat al jaren bekend om haar goede service, haar hoge klantwaardering en scherpe prijzen en wordt op sites als tweakers.net, trustpilot.nl en kieskeurig.nl beoordeeld met ruim een 9 uit meer dan 50.000 reviews.

Gebruik deze link naar CameraNU.nl om een betselling te plaatsen en help en support anderen, door deze link te gebruiken support je mij ook een beetje.